Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Fira de l’olla de Breda

8 de octubre de 2022 - 9 de octubre de 2022

Esdeveniment dedicat a la terrissa, la gastronomia i l’entorn de Breda. Una vila amb més de 500 anys de tradició terrissaire, al peu del Montseny.

La terrissa ha estat sempre l’activitat característica de la vila i un element clau per entendre la idiosincràsia i el desenvolupament econòmic de la població de la Selva.

La Fira de l’Olla gira al voltant de la terrissa. Un element clau per entendre la idiosincràsia i el desenvolupament econòmic de la població de La Selva. Durant el cap de setmana un seguit d’activitats convertiran Breda en punt de trobada obligat. I és que, a més del lloc protagonista que hi ocuparà la terrissa a la Fira, la gastronomia i l’entorn privilegiat de la vila completaran una interessant oferta per a tots els públics: xerrades sobre el procés de fabricació de les típiques olles de Breda, activitats infantils amb fang, shows de cuina amb fang de Breda i ponències sobre l’estat actual de la indústria terrissaire a la vila.

 

Informació extreta de laselvaturisme.com/directori/que-fer/fires-festes-tradicions/fira-de-lolla

Detalls

Inici:
8 de octubre de 2022
Finalització:
9 de octubre de 2022
Fira de l’olla de Breda
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat