Mostrar tots

100 plats indispensables de la cuina catalana

De la cuina de les àvies als germans Roca

Jaume Fàbrega

14,90

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788490347201 Categories: , , Etiqueta:

La cuina catalana —repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca— ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de “cànon”, hi descobrirem quins són els plats indispensables d’aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Subtítol De la cuina de les àvies als germans Roca
AutorJaume Fàbrega
Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788490347201
Número de pàgines 224 pàgines
Nom de la col·lecció De 100 en 100
Número de col·lecció 21
Any de la primera edició 2018
Pes 0,390 kg
Dimensions 23,30 × 15,50 × 1,50 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.