100 plats indispensables de la cuina catalana
De la cuina de les àvies als germans Roca
Jaume Fàbrega
14,90€
Sense estoc (enviament en uns dies)
La cuina catalana —repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca— ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de “cànon”, hi descobrirem quins són els plats indispensables d’aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.
Subtítol | De la cuina de les àvies als germans Roca |
---|---|
Autor | Jaume Fàbrega |
Editorial | Cossetània |
Idioma | Català |
ISBN | 9788490347201 |
Número de pàgines | 224 pàgines |
Nom de la col·lecció | De 100 en 100 |
Número de col·lecció | 21 |
Any de la primera edició | 2018 |
Pes | 0,390 kg |
---|---|
Dimensions | 23,30 × 15,50 × 1,50 cm |