Art de la cuina
25 de febrer de 2021
100 Creences i mites sobre l’alimentació
25 de febrer de 2021
Mostrar tots

100 propostes singulars de menjar i beure a Catalunya

Jordi Bastart - Cossetània

Aquest llibre recupera receptes, productes i begudes antigues que en molts casos són menges excepcionals de la nostra llarga i dilatada història a partir de cent propostes singulars de menjar i beure de la tradició catalana.

Hi trobareu begudes tradicionals, singulars, oblidades i recuperades, com la ratafia o la mistela; aiguardents com l’absenta, que feien somiar enmig d’un estat d’embriaguesa; receptes dels homes de mar —dels pescadors que amb quatre rampoines feien un plat—; de la gent de muntanya —dels pastors que adaptaven la cuina als productes de temporada o a allò que portaven al sarró—, o postres de marcada tradició àrab, de l’època en què els sarraïns ocuparen les nostres terres.

Salvaguardar el nostre passat és recuperar la memòria d’un país, en aquest cas per mitjà de la gastronomia, que va lligada a tots els sentits: gust, olfacte, vista, oïda i tacte.

13,50

Disponibilitat immediata

Categories: , , Etiquetes: ,
AutorJordi Bastart
Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788490349519
Número de pàgines 192 pàgines
Nom de la col·lecció Via Augusta
Número de col·lecció 9
Any de la primera edició 2020
Pes 0.300 kg
Dimensions 23.30 × 13.50 × 1.20 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.