Mostrar tots

100 propostes singulars de menjar i beure a Catalunya

Jordi Bastart

Llibre nou

13,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788490349519 Categories: , , Etiquetes:

Aquest llibre recupera receptes, productes i begudes antigues que en molts casos són menges excepcionals de la nostra llarga i dilatada història a partir de cent propostes singulars de menjar i beure de la tradició catalana.

Hi trobareu begudes tradicionals, singulars, oblidades i recuperades, com la ratafia o la mistela; aiguardents com l’absenta, que feien somiar enmig d’un estat d’embriaguesa; receptes dels homes de mar —dels pescadors que amb quatre rampoines feien un plat—; de la gent de muntanya —dels pastors que adaptaven la cuina als productes de temporada o a allò que portaven al sarró—, o postres de marcada tradició àrab, de l’època en què els sarraïns ocuparen les nostres terres.

Salvaguardar el nostre passat és recuperar la memòria d’un país, en aquest cas per mitjà de la gastronomia, que va lligada a tots els sentits: gust, olfacte, vista, oïda i tacte.

Autor Jordi Bastart
Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788490349519
Número de pàgines 192 pàgines
Nom de la col·lecció Via Augusta
Número de col·lecció 9
Any de la primera edició 2020
Pes 0,300 kg
Dimensions 23,30 × 13,50 × 1,20 cm
100 propostes singulars de menjar i beure a Catalunya
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat