Mostrar tots

Aferrats al paradís

Setze maneres de viure a la natura

David Vilaseca

Llibre nou

22,00

En estoc (disponibilitat immediata)

Heus aquí setze maneres ben diferents de viure a la natura amb la natura. Setze personatges d’arreu de la nostra catalana terra que han triat viure en harmonia amb la natura. Alguns perquè hi han trobat la identitat, d’altres purament per la bellesa, per l’espiritualitat, com a font d’inspiració artística, per salut, per viure d’una manera més senzilla i al ritme de les estacions, per poder estar amb els animals, per cultivar la terra… Personatges tots ells diversos i extraordinaris, que tenen almenys una cosa en comú, i és que tots viuen la natura d’una manera intensa i especial, l’estimen i, a la seva manera, ja que no n’hi ha cap d’igual, la necessiten. Molts s’han allunyat de les ciutats i gairebé tots del consumisme, de les presses i de les multituds. Tots escolten la natura.
En David Vilaseca ens acosta setze vides que són setze mons. Ha fet una tria i dona la veu a unes persones que han pres una opció vital sovint radical, gens convencional, profundament coherent. Persones que han creat el seu paradís, ni perdut ni promès, sinó simplement posseït, amb tots els somnis del món.

espai31

Subtítol Setze maneres de viure a la natura
Autor David Vilaseca
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788412574746
Número de pàgines 238 pàgines
Nom de la col·lecció Talaia
Número de col·lecció 20
Any de la primera edició 2023
Pes 0,535 kg
Dimensions 21 × 15 × 2 cm
Aferrats al paradís
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat