Mostrar tots

Ai, m’ha caigut una dent !

Ignasi Roda

Llibre nou

13,00

Esgotat

A partir de 4 anys

 

La caiguda de la primera dent, com acompanyar aquest procés.

Creiem en el conte com una obra d’art en si mateixa i, sobretot, com un element imprescindible per explicar el món als nens. A més d’entretenir i potenciar la imaginació, els contes transmeten, mitjançant imatges, aspectes essencials de la vida, experiències, valors, qualitats morals i anímiques, i ajuden a que el nen pugui tenir un jo ben nodrit i ben assentat. Si van acompanyats de calor humà, bondat, bellesa i veritat per part de qui els narra, els contes actuaran com llavors que floriran quan sigui el moment i aportaran noves formes de comprensió a les situacions i vivències que se li presentin.

 

La caiguda de la primera dent és molt important i arreu del món se celebra de diferents maneres.

Sigui un ratolinet, un angelet o un fada bondadosa qui ens deixa un regalet sota el coixí, el cas és que aquesta primera dent que ens cau ve a ser com un nou pas en el nostre camí per créixer i de fer-nos grans. Això sí! sense oblidar els nostres somnis de la infància.

Autor Ignasi Roda
Il·lustrador/a o fotògraf Sandra Aguilar
Editorial Ing Edicions
Idioma Català
ISBN 9788489825505
Pes 0,330 kg
Dimensions 27 × 22 × 0,50 cm
Ai, m’ha caigut una dent !
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat