Mostrar tots

Alison Hargreaves i Tom Ballard: morir com a tigres

Francesc Roma i Casanovas

Llibre nou

15,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788413561516 Categories: , , ,

Un llibre en què la maternitat i l’aventura es donen la mà i sovint es fan la traveta

Alison Hargreaves es va fer famosa en escalar la cara nord de l’Eiger estant embarassada. Va ser la primera dona a fer l’Everest en solitari i va assolir el cim del K2 en el seu intent de fer els tres cims més alts del planeta. Va morir en el descens. La seva divisa era un proverbi tibetà que diu que val més viure un dia com un tigre que mil anys com un xai.

El seu fill, Tom Ballard, va tenir una carrera meteòrica en el món de la muntanya, fins que va morir al Nanga Parbat, el seu primer vuitmil.

Però, a part d’això, aquesta és una història d’amor filial, una història de maltractaments, de pares que no es parlen amb els fills, d’empresaris que fracassen i perden un negoci que va a parar a mans dels bancs. D’il·lusions, d’esperances i de morts. Una història de muntanya, de conqueridors i conqueridores indefensos davant les forces de la natura, que admiren i veneren, però que sempre té l’última paraula.

De patrocinadors i d’exigències, de frases boniques que sovint adornen làpides o tombes que ens diuen els noms dels qui ja no hi són. Com aquest llibre.

  • L’autor, a través de la seva aproximació interdisciplinària, intenta oferir una visió de les activitats que es desenvolupen a la muntanya i que va molt més enllà de l’esport o del sentiment paisatgístic.
Autor Francesc Roma i Casanovas
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788413561516
Pes 0,275 kg
Dimensions 23,5 × 15,50 × 1,5 cm
Alison Hargreaves i Tom Ballard: morir com a tigres
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat