Mostrar tots

Aprenentatges i una proposta

Jordi Cuixart

Llibre nou

21,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

«La nostra és una causa col·lectiva, i si realment ho volem tornar a fer, caldrà que els nostres errors no siguin repetits i que els encerts siguin detectats i millorats. És d’aquí que neix la necessitat de fer aquest llibre: de la simple voluntat de compartir. Compartir perquè tots aquells qui encara no s’han afegit a la nostra lluita tinguin ganes de fer-ho i perquè els qui ja la compartim, no renunciem mai a ser més, més determinats i fer el camí plegats, enriquint-nos de tots els matisos.»

Jordi Cuixart és un líder social compromès amb els drets i les llibertats que ha tingut un paper decisiu en l’acció de desobediència civil més massiva de l’Europa contemporània.

Aprenentatges i una proposta és un llibre emocionant, valent, lúcid i inspirador. Sense defugir les contradiccions i parlant clar, el president d’Òmnium Cultural aborda els reptes del moviment cívic que ha desbordat la política catalana, espanyola i europea els darrers anys.

espai31

Autor Jordi Cuixart
Editorial Arallibres
Idioma Català
ISBN 9788418928024
Número de pàgines 260 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0,540 kg
Dimensions 24 × 16 × 2 cm
Aprenentatges i una proposta
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat