La gran volta a la Val d’Aran
5 de maig de 2021
Els Sants Patrons de l’alimentació i la seva cuina
5 de maig de 2021
Mostrar tots

Aquella cuina d’ara

Jovita Murias i Marta Castellet - Cossetània Edicions

Còctels, tapes, escudelles, carns fredes, carns amb suc, peixos al forn, bunyols, pastissos… Aquest receptari representa la trajectòria vital de la Jovita Murias, una moianesa nascuda a El Bierzo, que es va iniciar en l’art dels fogons al costat de la seva mare i que es va consolidar com a cuinera amb el mestre Josep Lamich a Moià. En aquest llibre us traslladem les seves elaboracions predilectes, les que mai no deixa de fer i que van ser les més sol·licitades entre els fidels seguidors seus i del Lluís Graners a l’Snack Montserrat i el Cafè Condal de Moià, que amb tant d’èxit i encert van regentar durant molts anys. Aquella cuina d’abans, que també és la d’ara.

18,00

Disponibilitat immediata

AutorsJovita Murias i Marta Castellet
Il·lustrador/a o fotògrafEusebi Graners
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788490348833
Any de la primera edició 2019
Pes 0.460 kg
Dimensions 16 × 15.50 × 1.50 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.