La gran volta a la Val d’Aran
5 de maig de 2021
Els Sants Patrons de l’alimentació i la seva cuina
5 de maig de 2021
Mostrar tots

Aquella cuina d’ara

18,00

Disponibilitat immediata

Còctels, tapes, escudelles, carns fredes, carns amb suc, peixos al forn, bunyols, pastissos… Aquest receptari representa la trajectòria vital de la Jovita Murias, una moianesa nascuda a El Bierzo, que es va iniciar en l’art dels fogons al costat de la seva mare i que es va consolidar com a cuinera amb el mestre Josep Lamich a Moià. En aquest llibre us traslladem les seves elaboracions predilectes, les que mai no deixa de fer i que van ser les més sol·licitades entre els fidels seguidors seus i del Lluís Graners a l’Snack Montserrat i el Cafè Condal de Moià, que amb tant d’èxit i encert van regentar durant molts anys. Aquella cuina d’abans, que també és la d’ara.

AutorsJovita Murias i Marta Castellet
Il·lustrador/a o fotògrafEusebi Graners
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788490348833
Any de la primera edició 2019
Pes 0.460 kg
Dimensions 16 × 15.50 × 1.50 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.