Mostrar tots

Arrels el món que torna

Llibre nou

9,95

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417804688 Categories: , , Etiquetes:

Número 6

Tranhumància

 

És el moment de sortir de l’estable i fer camí cap als prats generosos que alimentaran el bestiar els mesos del bon temps. Aquesta primavera, compartim les rutes de transhumància amb els ramats d’ovelles, cabres, vaques, eugues i rens i amb els pastors que els menen. Hi descobrim un estil de vida ancestral basat en el respecte mutu entre la natura i els humans. Un estil de vida en perill d’extinció, però que, per poc que ens hi endinsem, ens dona resposta a grans reptes del món d’avui: fent la transhumància hem contribuït a mantenir viva la biodiversitat dels ecosistemes, a conservar un patrimoni cultural i paisatgístic ric i profund, a entendre com ha de ser la nostra relació amb els recursos que ens regala l’entorn. Us hi expliquem històries d’aquí mateix, però també de la cañada real de Navarra, dels tratturi que recorren les vaques al sud d’Itàlia i, fins i tot, de les planúries nevades que els nènets solquen amb els trineus arrossegats per rens als confins de Rússia.

Perquè els camins de la transhumància són més infinits del que sembla i tots porten cap al nostre punt de trobada, que és el món que torna.

Editorial Arallibres
Idioma Català
ISBN 9788417804688
Nom de la col·lecció Arrels
Número de col·lecció 6
Pes 0,720 kg
Dimensions 27,50 × 21 × 2 cm

També et recomanem...

Arrels el món que torna
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat