Mostrar tots

Arrels el món que torna número 11 estiu 2023 – Salvatges

Llibre nou

9,95

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788411730280 Categories: , , Etiquetes:

Si el nostre món té algun futur, és el de la reconnexió amb la natura. I malgrat que el present no sembla, en aquest sentit, gaire esperançador, arreu del planeta trobem experiències individuals i col·lectives que s’encaminen a restablir aquesta relació malmesa. Davant d’una civilització esgavellada, la salvatgia ens regala aprenentatges.

Aquest estiu, Arrels descobreix dotze històries de persones i comunitats que han renunciat a la vida urbana per apropar-se a la salvatgia. Totes han après a conviure amb respecte i equilibri amb la natura: des de l’ambientòleg que ha convertit la protecció de la fauna del Pallars en el seu ofici, fins als maputxes que desperten de segles de silenci entre l’Argentina i Xile. Des del retir d’una ermitana al Montsant, fins als educadors de gossos llop dels boscos de la Manxa. També descobrim l’experiència dels alumnes de les escoles-bosc i o com un jove normand va convertir en un llibre la seva vivència de set anys entre cabirols.
Ens hem allunyat de l’asfalt i, als marges dels senders, entre les forests frondoses o sota els còdols dels rius, hi hem trobat la brúixola de la natura que ens orientarà per redreçar el camí del planeta.

Aquest estiu, som natura.

Idioma Català
ISBN 9788411730280
Pes 0,740 kg
Dimensions 27,50 × 21 × 1,80 cm
Arrels el món que torna número 11 estiu 2023 – Salvatges
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat