Mostrar tots

Assassins de Ponent

Varis autors

Llibre nou

15,90

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788494582622 Categories: , , Etiquetes:

Assassins de Ponent és un recull de relats curts de gènere negre relacionats amb Lleida i escrits pels principals autors locals.

Liderats per l’escriptora lleidatana Ramona Solé, que ha estat l’encarregada de la coordinació i del pròleg, una dotzena d’autors ponentins de gènere negre s’apleguen en el recull Assassins de Ponent per donar forma a un llibre que situa la ciutat de Lleida com el centre de diverses històries negre criminals.

Es tracta d’un conjunt de relats que tenen com escenari la capital de Ponent i els llocs més emblemàtics de la ciutat, i que mostren la qualitat dels autors locals i la diversitat del gènere. I és que el recull reuneix des de textos policíacs a negres, passant per altres més psicològics, però sempre dins del gènere negre criminal.

Els dotze escriptors que han escrit un relat especialment per al recull són Llorenç Capdevila, Alexandra Cuadrat, Marta Esparza, Miquel Àngel Estradé, David Marin, Rafa Melero, Carles Mentuy, Francesc Pané, Anna Saez, Montse Sanjuan, Ramona Solé i Ramon Usall.

Autor Varis autors
Editorial Llibres Del Delicte
Idioma Català
ISBN 9788494582622
Número de pàgines 240 pàgines
Any de la primera edició 2016
Pes 0,325 kg
Dimensions 21 × 14 × 2 cm

També et recomanem...

Assassins de Ponent
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat