Mostrar tots

Bambú

Marta Busquets

Llibre nou

14,50

En estoc

SKU: 9788412201444 Categories: , , Etiqueta:

El Bambú i els seus germans viuen als Pirineus, envoltats de prats i boscos. Són uns cadells molt juganers i els encanta ajudar la seva mare a vigilar les ovelles i cuidar el ramat. Tots són molt feliços aprenent a ser bons gossos pastor! Tots excepte un… el Bambú.

I és que el Bambú no és com la resta de germans: a ell les ovelles li fan por, i no és feliç sent un gos pastor. Per què és diferent? Què pot fer per ser com els altres? Com pot aconseguir ser un bon gos pastor?

Tot canvia el dia que el Bambú és adoptat per un nen amb qui establirà una connexió molt especial… i descobrirà que ell també té el seu lloc al món.

 

Bambú no és només una oda a la diversitat, és també una història que ens descobreix el valor de la solidaritat, l’altruisme, la responsabilitat i l’amor pel món natural a través d’uns protagonistes únics i inoblidables.

Autor Marta Busquets
Il·lustrador/a o fotògraf Grillo en casa
Editorial ING Edicions
Idioma Català
ISBN 9788412201444
Any de la primera edició 2020
Pes 0,375 kg
Dimensions 28 × 22 × 0,50 cm
Bambú
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat