Mostrar tots

Barcelona màgica

Històries i llegendes

Gabriel Martín i Roig

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811960 Categories: , ,

Des que Barcelona es va fundar al segle I aC es va convertir en un important port comercial i un punt de troballa de diferents cultures de la Mediterrània, amb un esdevenir estretament lligat a la nissaga dels reis catalans. La ciutat, cobejada per potències estrangeres, va ser escenari de setges, guerres i batalles. Els seus dos mil anys d’història són molt de temps per generar centenars de llegendes, gestes, que han deixat la seva petja en la memòria dels seus habitants, en els seus carrers i les seves places.

El llibre “Barcelona Màgica. Històries i llegendes” pretén fer un recull molt ampli i exhaustiu de l’univers llegendari barceloní, proposant un recorregut imaginari a través de la història de les seves pedres, dels seus edificis, dels seus carrers, del record dels seus sants, dels seus herois i de les tradicions. Tot amb l’objectiu que el lector aconsegueixi endinsar-se en les arrels de la ciutat per entendre-la millor, gaudir-la i fins i tot estimar-la més. Les llegendes són una part important per aprofundir en el caràcter, la idiosincràsia dels barcelonins i donen a conèixer la manera de ser d’un poble.

Subtítol Històries i llegendes
Autor Gabriel Martín i Roig
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811960
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Col·lecció Popular llegenddes
Número de col·lecció 34
Any de la primera edició 2017
Pes 0,240 kg
Dimensions 21,50 × 13,50 × 1 cm

També et recomanem...

Barcelona màgica
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat