Bàsics de la rebosteria
Pastissos amb amor
Elisa Calcagno
19,50€
En estoc (es poden reservar)
En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.
El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d’aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d’ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.
Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l’art de la rebosteria.
Subtítol | Pastissos amb amor |
---|---|
Autor | Elisa Calcagno |
Editorial | Cossetània |
Idioma | Català |
ISBN | 9788490344972 |
Número de pàgines | 192 pàgines |
Any de la primera edició | 2016 |
Pes | 0,590 kg |
---|---|
Dimensions | 22 × 19 × 2 cm |