Formatges del Pirineu
24 de febrer de 2021
Sofregit
24 de febrer de 2021
Mostrar tots

Bàsics de la rebosteria

Elisa Calcagno

19,50

Disponibilitat immediata

En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.

El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d’aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d’ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.

Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l’art de la rebosteria.

AutorElisa Calcagno
Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788490344972
Número de pàgines 192 pàgines
Any de la primera edició 2016
Pes 0.590 kg
Dimensions 22 × 19 × 2 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.