Mostrar tots

Bàsics de la rebosteria

Pastissos amb amor

Elisa Calcagno

Llibre nou

19,50

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788490344972 Categories: , , Etiquetes:

En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.

El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d’aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d’ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.

Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l’art de la rebosteria.

espai31

Subtítol Pastissos amb amor
Autor Elisa Calcagno
Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788490344972
Número de pàgines 192 pàgines
Any de la primera edició 2016
Pes 0,590 kg
Dimensions 22 × 19 × 2 cm
Bàsics de la rebosteria
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat