Mostrar tots

Berguedà

42 racons amb encant

Josep M. Rossinyol i Locubiche

Llibre nou

18,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116576 Categories: , , Etiquetes:

Amb aquest llibre us volem donar a conèixer 42 racons molt singulars del Berguedà, una comarca diversa en tots els aspectes, amb grans contrastos, i una gran riquesa natural i monumental.

Dividida clarament en dues parts molt diferenciades, la muntanyosa o Alt Berguedà, i la més planera o Baix Berguedà, en cadascuna d’elles trobareu llocs amb un encant particular. Molt rica en aigua, aquesta guia us conduirà per salts i gorgs, fins al naixement de rius, com el Bastareny i el Llobregat.

Del llegat medieval, tan nostre, n’hi ha una bona representació, entre ponts, castells, esglésies i monestirs, sense deixar de banda altres edificacions i llocs singulars d’altres èpoques, com el poble abandonat de Peguera, ermitoris, comunidors, santuaris, etc. I sempre envoltats de natura, amb boscos singulars, arbres monumentals i capricioses formes geològiques.

Subtítol 42 racons amb encant
Autor Josep M. Rossinyol i Locubiche
Editorial Farell Edicions
Idioma Català
ISBN 9788417116576
Nom de la col·lecció Llibres de Muntanya
Número de col·lecció 59
Any de la primera edició 2022
Pes 0,210 kg
Dimensions 23 × 15 × 0,50 cm

També et recomanem...

Berguedà
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat