Mostrar tots

Bestiari pirinenc

Iñaki Rubio

Llibre nou

18,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788413032634 Categories: , , Etiqueta:

Com era el Pirineu abans i com és ara? Com s’hi vivia abans que la mecanització del camp, les carreteres i les estacions d’esquí vestissin de modernitat els nostres paisatges? Que algunes valls s’hagin transformat en petites ciutats de segones residències envaïdes per turistes justifica la nostra visió melancòlica del passat o és una mirada idealitzada i massa ensucrada? Aquest Bestiari pirinenc –un bestiari metafòric– ens forçarà a plantejar-nos aquestes qüestions i també hi trobarem un repertori dels personatges estereotipats que pul·lulen pels nostres pobles i ciutats: ramblers retirats, ex contrabandistes, periodistes lletraferits, actors amateurs que esperen el seu moment estel·lar a la representació dels pastorets, esportistes aficionats disfressats de Peter Pan, caputxetes i algun llop.

Aquesta novel·la és un catàleg d’històries protagonitzades per personatges estereotipats que no sempre responen a l’imaginari.

 

És també una reflexió sobre l’estètica del passat i uns estereotips propis del país com el monitor d’esquí, el pagès ric, l’actor dels Pastorets i la dona que no té vida.

Autor Iñaki Rubio
Editorial Pagès Editors
Idioma Català
ISBN 9788413032634
Número de pàgines 238 pàgines
Nom de la col·lecció Lo Marraco
Número de col·lecció 373
Any de la primera edició 2021
Pes 0,300 kg
Dimensions 21 × 14 × 1 cm
Bestiari pirinenc
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat