Mostrar tots

Bisturí

Ramona Solé

Llibre nou

17,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788412271843 Categories: , , Etiquetes:

La xeringa es va clavar amb certa facilitat i l’home no va tardar gaire a deixar de bellugar-se, estabornit pels efectes del fàrmac. Estirat sobre la taula del menjador, dues persones li practiquen una operació amb un bisturí. Quan acaben, amb una imperdible, subjecten una nota a la camisa del pacient.

Quan la policia de Lleida troba un professor d’institut mig estabornit i drogat a casa seva sospiten que pot haver estat víctima d’un assalt. L’home gemega de mal a les mans. Però és impossible perquè les hi han amputat.

La investigació policial intentarà descobrir qui ha pogut fer una barbaritat així, però quan una nova amputació amb bisturí els arriba des de Tarragona, sense cap connexió aparent amb la víctima de Lleida, el cas canviarà molt. Per què hi ha algú que es dedica a amputar mans amb un bisturí?

espai31

Autor Ramona Solé
Editorial Llibres Del Delicte
Idioma Català
ISBN 9788412271843
Número de pàgines 312 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0,420 kg
Dimensions 21 × 14 × 2 cm

També et recomanem...

Bisturí
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat