Tomàquet de penjar xato (Solanum lycopersicum)
3 d'abril de 2021
Tomàquet de penjar de Sant Pere Sallavinera (Solanum lycopersicum)
3 d'abril de 2021
Mostrar tots

Blat de moro per fer crispetes (Zea Mays)

És una varietat de blat de moro de gra groc intens, petit, brillant, i força arrodonit. És especial per fer-ne crispetes, un ràpid i fàcil ganyip que a vegades oblidem. El cultiu és senzill, i amb una bona aportació de matèria orgànica i força aigua donarà lloc a una producció més que suficient per menjar crispetes tot l’any, , més gustosa que la de les varietats comercials de blat de moro.

“Ui, que en fa d’anys que el planto! M’agrada fer-me crispetes de tant en tant, les trobo bones, saladetes, i en un moment estan fetes. I si el regues i la terra té prou fem, creix molt bé aquest blat de moro.” Teresa de Cal Foganyer

3,20

Disponibilitat immediata

Categoria: Etiquetes: , ,
Espècie Agricola tradicional
Capacitat 50
Pes 0.20 kg
Dimensions 17 × 9 × 0.05 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.