Mostrar tots

Bolets de primavera a tardor

Lluc Escanez Monferrer

Llibre nou

8,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116538 Categories: , ,

L’objectiu fonamental d’aquesta guia de camp és donar a conèixer el principals bolets que es poden trobar al nostre territori. En total són 58 espècies, principalment comestibles, algunes no comestibles i les principals espècies tòxiques.

El llibre consta de diferents parts, que són la descripció de les principals característiques dels bolets, l’hàbitat, l’època de collita, les confusions amb altres bolets i la manera de cuinar-los.

Les fitxes es complementen amb fotografies molt descriptives on es pot veure –en la major part– el barret, el peu i les làmines de sota, a fi de facilitar el seu reconeixement. També s’indica en un lloc destacat si són comestibles, no comestibles, tòxics o si són tòxics mortals. Perquè els bolets a l’hora de collir-los no han d’oferir cap mena de dubte.

Les fitxes s’han ordenat de la següent manera: primer els de primavera, després els de la tardor i per ordre alfabètic.

A la introducció hi trobareu: les parts dels bolets, els seus hàbitats i com conservar-los, entre d’altres aspectes.

Autor Lluc Escanez Monferrer
Editorial Farell Edicions
Idioma Català
ISBN 9788417116538
Nom de la col·lecció Natura essencial
Número de col·lecció 5
Pes 0,100 kg
Dimensions 16,50 × 10 × 0,05 cm

També et recomanem...

Bolets de primavera a tardor
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat