Mostrar tots

Bruixes , caça de bruixes i dones

Silvia Federici

Llibre nou

14,00

En estoc

SKU: 9788416855605 Categories: , , Etiqueta:

Estem presenciant un nou augment de la violència interpersonal i institucional contra les dones, incloses noves caces de bruixes. Aquest augment de la violència ha coincidit amb una expansió de les relacions socials capitalistes. En aquest nou treball, Federici revisa alguns dels temes principals de Caliban i la bruixa’, examina les causes profundes d’aquests processos i descriu les conseqüències que tenen per a les dones afectades i les seves comunitats.

L’autora argumenta que, com ja va succeir amb la caça de bruixes a l’Europa dels segles XVI i XVII i el “Nou Món”, aquesta nova guerra contra les dones és un element estructural de les noves formes d’acumulació capitalista. Aquestes formes es basen en la destrucció dels mitjans de reproducció més bàsics de les persones. Com en les albors del capitalisme, el que descobrim darrere de la violència actual contra les dones són els processos de tancament, de despossessió de terres i de remodelació de les activitats reproductives i de la subjectivitat de les dones.

A més d’una investigació sobre les causes d’aquesta nova violència, el llibre també és una crida feminista a les armes. El treball de Federici proporciona noves formes per comprendre els mètodes en què les dones resisteixen a la victimització i ofereix un poderós recordatori que reconstruir la memòria del passat és crucial per a les lluites del present.

Autor Silvia Federici
Traductor/a Marta Pera Cucurell
Editorial Tigre De Paper Edicions
Idioma Català
ISBN 9788416855605
Número de pàgines 108 pàgines
Any de la primera edició 2020
Pes 0,195 kg
Dimensions 22,50 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

Bruixes , caça de bruixes i dones
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat