Mostrar tots

Cabells de gebre

Per bruixa i metzinera

Teresa Sagrera

Llibre nou

20,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788466428347 Categories: , , Etiquetes:

Novel·la històrica situada a mitjans del segle XIV, a Catalunya, en època de plagues i epidèmies, de regnats convulsos, de guerres per mantenir el poder als territoris italians i de bruixes.

La Blanca va ser una remeiera, llevadora i guaridora que va viure a Vila Maior al segle XIV. Perseguida per bruixa i metzinera, va cercar refugi al castell de Montsoriu, propietat d’una de les nissagues més poderoses del Principat. Allà va conèixer Bernat II, el vescomte de Cabrera, que va arribar a ser el primer conseller del rei de la Corona d’Aragó, Pere III. Però sovint la vida ens demostra que un fil molt estret separa la glòria de la derrota, i les enveges i la lluita pel poder poden canviar la vida de les persones en un tancar i obrir d’ulls.

Subtítol Per bruixa i metzinera
Autor Teresa Sagrera
Editorial Columna Editorial
Idioma Català
ISBN 9788466428347
Número de pàgines 416 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0,610 kg
Dimensions 24 × 16 × 3 cm
Cabells de gebre
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat