ALTA RUTA GUADARRAMA
3 de març de 2021
Camí de retrobament
3 de març de 2021
Mostrar tots

Camí de Picasso

7,00

Disponibilitat immediata

Ruta que reprodueix el trajecte que va dur a terme Pablo Picasso a peu l’any 1906 per arribar a la població de Gósol i partir de nou.
L’itinerari té un recorregut de 58 km i un desnivell acumulat de pujada de 2.670 metres i recorre una gran varietat de paisatges, que van des del paisatge més humanitzat de les valls de Saldes, Gósol i Bellver, fins als cims més elevats incloses dins del àmbit del Parc Natural del Cadí-Moixeró que arriben als 2.426 metres d’altura.
Un itinerari que es pot fer de forma tranquil · la en tres o quatre etapes.a: Espanyol
Un viatge sorprenent per l’essència del Guadarrama. 127 km, 6 jornades

Un recorregut que et traslladarà a altres latituds a l’entorn glacera del Circ i Llacunes de Peñalara. Geologia enlluernadora i singular a Cuenca Alta del Manzanares. Recorrent els camins i passos de muntanya tradicionals acompanyats d’història, amb destinació als pobles serrans. El seu recorregut porta a ascendir cims i baixar valls, per mostrar la seva naturalesa, costums, art, història, cultura, gastronomia … ingredients que formen el seu paisatge. Mosaic d’ecosistemes per a delit dels esperits amants de la natura i de la vida a l’aire lliure. Es pot fer caminant o corrent, en una o diverses jornades.

Editorial Editorial Alpina
Idioma català, castellà i anglès
Pes 0.200 kg
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.