Mostrar tots

Camí de Picasso

Llibre nou

8,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788480904537 Categories: , , Etiquetes:

Ruta que reprodueix el trajecte que va dur a terme Pablo Picasso a peu l’any 1906 per arribar a la població de Gósol i partir de nou.
L’itinerari té un recorregut de 58 km i un desnivell acumulat de pujada de 2.670 metres i recorre una gran varietat de paisatges, que van des del paisatge més humanitzat de les valls de Saldes, Gósol i Bellver, fins als cims més elevats incloses dins del àmbit del Parc Natural del Cadí-Moixeró que arriben als 2.426 metres d’altura.
Un itinerari que es pot fer de forma tranquil · la en tres o quatre etapes.a: Espanyol
Un viatge sorprenent per l’essència del Guadarrama. 127 km, 6 jornades

Un recorregut que et traslladarà a altres latituds a l’entorn glacera del Circ i Llacunes de Peñalara. Geologia enlluernadora i singular a Cuenca Alta del Manzanares. Recorrent els camins i passos de muntanya tradicionals acompanyats d’història, amb destinació als pobles serrans. El seu recorregut porta a ascendir cims i baixar valls, per mostrar la seva naturalesa, costums, art, història, cultura, gastronomia … ingredients que formen el seu paisatge. Mosaic d’ecosistemes per a delit dels esperits amants de la natura i de la vida a l’aire lliure. Es pot fer caminant o corrent, en una o diverses jornades.

Editorial Editorial Alpina
Idioma Català, castellà i anglès
ISBN 9788480904537
Pes 0,200 kg
Camí de Picasso
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat