Les millors coques dolces catalanes
11 de juny de 2021
Enciclopèdia castellera volum 1
15 de juny de 2021
Mostrar tots

Cap i pota

15,50

Disponibilitat immediata

Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l’alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l’os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d’una cuina popular i gustosa, i a Catalunya, a més, dels “esmorzars de forquilla”. En aquest llibre hi trobareu tot aquest tipus de receptes en una vuitantena de variacions, de les més populars a les més refinades i pròpies dels grans xefs.
AutorJaume Fàbrega
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788490349809
Nom de la col·lecció El cullerot
Número de col·lecció 69
Pes 0.230 kg
Dimensions 23 × 15.50 × 2 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.