Les millors coques dolces catalanes
11 de juny de 2021
Mostrar tots

Cap i pota

El gran llibre dels menuts

Jaume Fàbrega - Cossetània Edicions

Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l’alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l’os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d’una cuina popular i gustosa, i a Catalunya, a més, dels “esmorzars de forquilla”. En aquest llibre hi trobareu tot aquest tipus de receptes en una vuitantena de variacions, de les més populars a les més refinades i pròpies dels grans xefs.

15,50

Disponibilitat immediata

AutorJaume Fàbrega
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788490349809
Nom de la col·lecció El cullerot
Número de col·lecció 69
Pes 0.230 kg
Dimensions 23 × 15.50 × 2 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.