Mostrar tots

Caramella

Revista de música i cultura popular

10,00

En estoc (disponibilitat immediata)

L’any 1999 davant el buit que existeix d’una publicació sobre temes de música i cultura popular, tres entitats d’aquest àmbit i ubicades en diferents punts dels Països Catalans –Carrutxa, Solc i Tramús–, decideixen sumar esforços i recursos amb l’objectiu de crear una eina de difusió i intercanvi entre estudiosos, entitats i públic interessats a l’entorn d’aquest món.

Naixia així la revista CARAMELLA. MÚSICA I CULTURA POPULAR de periodicitat semestral, un projecte clarament autogestionat, independent i de referència reconeguda arreu dels Països Catalans. El projecte editorial des de l’any 2015 ha pres entitat pròpia en forma d’Associació Caramella, la qual impulsa la publicació de la revista, una col·lecció de llibres i promou d’altres iniciatives complementàries, com l’organització d’activitats, jornades, concerts, etc…

Subtítol Revista de música i cultura popular
Pes 0,200 kg
Dimensions 30 × 21 × 1 cm

També et recomanem...

  • Vallesos

    Llibre nou 8,00
  • Caramella

    Revista de música i cultura popular
    Llibre nou 10,00
Caramella
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat