Romàs (Rumex crispus)
16 de novembre de 2021
Julivert de cal Rosor (Petroselinum crispum)
16 de novembre de 2021
Mostrar tots

Carbassa patisson (Cucurbita pepo)

3,20

Disponibilitat immediata

Es tracta d’una carbassa petita, xata, en forma de flor, i de pell i carn blanquinoses. La planta no és reptant, és semblant a una carbassonera, i és molt productiva. Els fruits es cullen immadurs, quan fan entre 10 – 15 cm de diàmetre. El gust és suau, amb un cert record a la carxofa, i la textura és ferma. La seva forma fa que sigui una varietat idònia per fer farcida. També és excel·lent per fer cremes, sopes fredes, i especialment a la planxa.

“Quan vull sorprendre d’una forma original els meus convidats sempre farceixo la patisson i es queden ben meravellats de veure la forma, com de flor, d’aquesta carabassa. A la planxa i al forn amb romaní també és excel·lent.” Astrid van Ginkel

Aquesta varietat ha estat conservada fins a dia d’avui gràcies a l’Adrià Solé, a Santa Margarida de Montbui.

Cultiu Anual
Època de sembra

Abril maig

Capacitat 25
Pes 0.100 kg
Dimensions 20 × 15 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.