Coleta de sembrat (Vaccaria hispanica)
23 de juliol de 2021
Herba de Sant Joan (Hypericum perforatum)
23 de juliol de 2021
Mostrar tots

Carbassa valenciana (Cucurbita maxima)

3,20

Exhaurit

Categoria:

Varietat que destaca sobretot per la textura de la seva carn, que recorda clarament a la de la patata. El gust és dolç i agradable. Molt indicada per fer estofats, sopes, coques i cocs. La carbassa és arrodonida i lleugerament aplanada, amb la pell acostellada i irregular, de coloració entre blau i gris, que pren una tonalitat una mica més ataronjada un cop és madura. És una varietat tardana i mitjanament productiva, amb carbasses que fan entre 3 i 5 kg.

“Si la fas simplement bullida o estofada, i la proves amb els ulls tancats, mai diries que és una carbassa, sinó que juraries que és una patata amb un toc dolç, però menys que un moniato. M’encanta.” Joan Bernaldino

Aquesta varietat ha estat conservada fins a dia d’avui gràcies al Joan Bernaldino, a Igualada.

 

Espècie llavor
Capacitat 15
Pes 0.300 kg
Dimensions 16 × 9 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.