Card marià (Silybum marianum)
3 d'abril de 2021
Plantatge (Plantago lanceolata)
3 d'abril de 2021
Mostrar tots

Cardellet (Scolymus hispanicus)

Card de moro, cardillo o tagarnines.

El cardellet (cardillo o tagarnina en castellà), és una de les espècies silvestres comestibles més apreciada, i consumida, al centre i sud de la península Ibèrica. Es consumeix el nervi de les fulles, de gust suau i carnós, ideal per fer saltejat, en truita, arrebossat, amb pasta, estofat amb llegums o, simplement, bullit. Espècie perenne, de cultiu molt fàcil, que rebrotarà any rere any.

“Trèiem la part verda de la fulla i la part blanca la fèiem bullir una mica i, després, saltejada amb panceta o en truita era bueníssima. Si la plantes a l’hort, en pots collir cada any.” Pepe Solís

3,20

Disponibilitat immediata

Categoria: Etiquetes: ,
Espècie Silvestre comestible
Pes 0.20 kg
Dimensions 17 × 9 × 0.05 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.