Mostrar tots

Carta oberta als animals i als qui se’ls estimen

Frédéric Lenoir

Llibre nou

16,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788494748424 Categories: ,
«Probablement estem assistint, i ho desitjo de tot cor, al pas a una fase ètica superior en què el pensament humanista s’emancipa del seu marc antropocèntric per estendre’s a tots els éssers sensibles que poblen la Terra. A partir d’aquí, demostrar «humanitat» ja no significa simplement respectar els altres éssers humans, sinó qualsevol ésser vivent, segons el seu grau de sensibilitat i de consciència. La vida s’ha manifestat a la Terra a través d’una rica diversitat. Ja que avui l’ésser humà és l’espècie més conscient i més poderosa, tant de bo que faci servir les seves forces no pas per explotar i destruir aquestes formes de vida, sinó per protegir-les i fer-los servei. Trobo que és la nostra vocació més bonica: ser protectors i servidors del món.»

 

«La seva prioritat: definir una ètica per als animals, tenint en compte el seu grau d’intel·ligència i de sensibilitat.» Le Parisien
Autor Frédéric Lenoir
Il·lustrador/a o fotògraf Montse Mayol
Traductor/a Anna-Maria Corredor
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788494748424
Número de pàgines 230 pàgines
Nom de la col·lecció Busca-raons
Número de col·lecció 4
Pes 0,236 kg
Dimensions 17 × 12 × 1,50 cm
Carta oberta als animals i als qui se’ls estimen
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat