Mostrar tots

Catalunya : 50 castells medievals

Carles Cartañá Mantilla

Llibre nou

25,90

En estoc (disponibilitat immediata)

Un dels objectius d’aquest llibre és transmetre al lector el reconeixement i el valor del patrimoni i la història. A més, al final del llibre hi ha un glossari de termes.

Ara fa mil anys, Catalunya era terra de frontera entre al-Àndalús i el país dels francs. En aquella època, els castells van fer la seva aparició com a expressió del poder terrenal, com els monestirs ho eren de l’espiritual. Avui, les seves restes han esdevingut objecte d’estudi per als arqueòlegs i historiadors, font d’inspiració d’artistes i fites per a l’excursionista i el passejant. La seva ubicació elevada i dominant sobre el paisatge, així com el seu caràcter efímer els atorga una singular bellesa romàntica. Cadascun vol explicar-nos una història, sovint envoltada de misteris, llegendes i tradicions. Pujar-hi és una manera de contemplar el país des de dalt, en ocasions de més amunt que els ocells, per comprendre d’allà on venim i, en molts casos, us permetrà fer boniques excursions. Amb aquest llibre us convidem a recórrer el nostre petit país amb una perspectiva diferent.

Autor Carles Cartañá Mantilla
Il·lustrador/a o fotògraf Jordi Longás Mayayo
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788413562391
Nom de la col·lecció khroma
Número de col·lecció 26
Any de la primera edició 2023
Pes 0,825 kg
Dimensions 23 × 25 × 2 cm
Catalunya : 50 castells medievals
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat