Mostrar tots

Catalunya – 50 excursions inoblidables

Jordi Longás Mayayo

Llibre nou

23,80

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788497912440 Categories: , , Etiquetes:

Catalunya és terra d’excursionisme i excursionistes. I és que des d’antic la complexa orografia del país ha convidat a la seva progressiva exploració i estudi. Des de la fertilitat del delta de l’Ebre fins als deserts de pedra i neu als Pirineus, des de les fagedes i alzinars del Montseny fins a les estepes del Segrià, hi trobem una gran diversitat d’hàbitats i ecosistemes. També indrets de gran bellesa, on la pedra, l’aigua i la vegetació harmonitzen en paisatges únics.

caminadesCaminar i descobrir. Contemplar. Fotografiar per admirar i compartir. Aquesta és la filosofia del llibre que teniu a les mans. Una invitació a fer excursions senzilles arreu del territori, amb la càmera a la motxilla, per estimar el país i conservar el nostre patrimoni com es mereix.

Autor Jordi Longás Mayayo
Editorial Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788497912440
Número de pàgines 120 pàgines
Nom de la col·lecció Khroma
Número de col·lecció 3
Pes 0,815 kg
Dimensions 24 × 22,50 × 1 cm
Catalunya – 50 excursions inoblidables
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat