Mostrar tots

Catalunya terra de bandolers

Recull de fets històrics i llegendes

Sylvia Lagarda-Mata

Llibre nou

21,90

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788419017857 Categories: , , Etiquetes:

Catalunya ha estat terra de bandolers des de l’alta edat mitjana fins gairebé el segle XX: bandolers dels temps feudals, bandolers del període barroc —el més intens—, i bandolers sorgits de totes i cadascuna de les moltes guerres que han assolat el país. Com que els protagonistes solen ser de les classes populars, L’autora ha hagut de recuperar-los als soterranis i a les golfes amb una persistent feina de buidatge d’arxius municipals i comarcals.

Tot i estar molt presents en l’imaginari català, els bandolers —els seus orígens, els seus fets, el seu ressò popular— eren fins ara uns grans desconeguts. Aquest llibre, exhaustivament documentat i alhora amè, esdevindrà el llibre de referència per a qualsevol persona interessada en el bandolerisme català.

Un llibre de referència sobre el bandolerisme català.

Subtítol Recull de fets històrics i llegendes
Autor Sylvia Lagarda-Mata
Editorial Angle Editorial
Idioma Català
ISBN 9788419017857
Número de pàgines 384 pàgines
Nom de la col·lecció Inspira
Número de col·lecció 92
Any de la primera edició 2023
Pes 0,570 kg
Dimensions 21,50 × 14 × 2,8 cm

També et recomanem...

Catalunya terra de bandolers
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat