Mostrar tots

Catalunya terra de vi

Les denominacions d'origen

Varis autors

Llibre nou

36,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788416445615 Categories: , , Etiquetes:

El vi català d’avui és més bo que mai. No és una exageració apassionada, és una veritat tangible.
El paisatge vitícola català està impregnat de valors socials, culturals, històrics, estètics i fins i tot espirituals. Els vins de Catalunya són avui un reclam per a qui vulgui beure’s el paisatge i ajudar a enfortir els llaços sovint menyspreats del treball al tros, dels verdaders herois de la vida real, els pagesos de terres pobres, autèntics creadors de paisatges segons Pla.
Aquest llibre planta una llavor comunicativa valuosa, necessària, engalanada. A cada volta de full s’hi entreveuen plecs de cultura ancestral, honesta, esforçada. Un mar de vinyes que llueix destacat Un llibre que beu píndoles delicioses de persones il·lustres de la cultura gastronòmica del nostre país fent una glosa de terra i de gent de vi.
Un brindis per als sentits, compartint passió, saviesa i bon gust sobre els vins de Catalunya, al llarg de les denominacions d’origen. És un conreu de cultura agrària, vitalitat econòmica i vides embotellades.

Subtítol Les denominacions d'origen
Autor Varis autors
Editorial Andana Editorial
Idioma Català
ISBN 9788416445615
Número de pàgines 304 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 1,946 kg
Dimensions 31 × 25 × 3 cm
Catalunya terra de vi
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat