Mostrar tots

Cerdanya. Camins de natura

Estanys, saltants, rius, gorges i paisatges amb encant

Núria Boltà Vilaró

Llibre nou

18,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116736 Categories: , ,

En aquesta guia de Cerdanya, oferim un ampli ventall de 25 excursions força variades i de diferents llargades: des de passejos de menys d’una hora fins a excursions de vuit quilòmetres amb l’objectiu de gaudir del paisatge, tant per l’Alta com per la Baixa Cerdanya. Es tracta d’itineraris per camins a l’abast de tothom que pretenen animar, qui encara no ho hagi fet, a iniciar-se en la respectuosa i sostenible pràctica del senderisme.

La guia va dirigida a totes aquelles persones que volen conèixer aquesta comarca de manera progressiva, sense presses, sense fites impossibles d’assolir, però amb ganes d’aprendre l’essència més genuïna del seu ric patrimoni: des de llacs, boscos i camins de ribera, passant per fonts en entorns idíl·lics, així com nuclis de pobles molt ben conservats, santuaris, velles fortaleses, castells o petites ermites amagades.

Subtítol Estanys, saltants, rius, gorges i paisatges amb encant
Autor Núria Boltà Vilaró
Editorial Farrel
Idioma Català
ISBN 9788417116736
Pes 0,315 kg
Dimensions 23 × 15 × 1 cm
Cerdanya. Camins de natura
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat