Mostrar tots

Cervesa i País

Història i cuina de les cerveses catalanes

David Bea i Castaño i David Solé i Torné

Llibre nou

20,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116712 Categories: , ,

La cervesa està estretament vinculada a la nostra vida social com un petit plaer i avui Catalunya és un gran país cerveser amb lloat prestigi mundial.

Amb aquest llibre us oferim un tomb per la història de la popular beguda i un ampli receptari que incorpora notes de tast i maridatges dels diferents estils emprats (cerveses roses i ambrades, les d’estil belga i monàstic, amb herbes, espècies i flors, les llupolades, les sour (àcides), les fumades, les negres i les Strong Ale d’estil britànic), demostrant que la cervesa és un ingredient top per fer elaboracions dolces o salades, fresques o contundents, tradicionals o modernes, però sempre a l’abast de tothom.

L’univers de la cervesa catalana és tant emocionant com complex i aquí teniu un llibre aclaridor, que li traureu molt bon partit i està tan viu com les nostres cerveseries, les que hi ha i les que hi haurà. Us atreviu a cuinar-la? Us atreviu a fer cervesa a casa? Us ho expliquem en detall.

Subtítol Història i cuina de les cerveses catalanes
Autors David Bea i Castaño i David Solé i Torné
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788417116712
Pes 0,420 kg
Dimensions 23 × 15 × 1,5 cm
Cervesa i País
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat