Cervesa i País
Història i cuina de les cerveses catalanes
David Bea i Castaño
i David Solé i Torné20,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
La cervesa està estretament vinculada a la nostra vida social com un petit plaer i avui Catalunya és un gran país cerveser amb lloat prestigi mundial.
Amb aquest llibre us oferim un tomb per la història de la popular beguda i un ampli receptari que incorpora notes de tast i maridatges dels diferents estils emprats (cerveses roses i ambrades, les d’estil belga i monàstic, amb herbes, espècies i flors, les llupolades, les sour (àcides), les fumades, les negres i les Strong Ale d’estil britànic), demostrant que la cervesa és un ingredient top per fer elaboracions dolces o salades, fresques o contundents, tradicionals o modernes, però sempre a l’abast de tothom.
L’univers de la cervesa catalana és tant emocionant com complex i aquí teniu un llibre aclaridor, que li traureu molt bon partit i està tan viu com les nostres cerveseries, les que hi ha i les que hi haurà. Us atreviu a cuinar-la? Us atreviu a fer cervesa a casa? Us ho expliquem en detall.
Subtítol | Història i cuina de les cerveses catalanes |
---|---|
Autors | David Bea i Castaño i David Solé i Torné |
Editorial | Farell |
Idioma | Català |
ISBN | 9788417116712 |
Pes | 0,420 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 15 × 1,5 cm |