Confitures i melmelades
Receptes tradicionals i noves propostes
Georgina Regàs
16,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
Aquest llibre segueix les confitures des dels seus orígens, passant d’una cultura a l’altra fins a arribar-nos a l’imaginatiu recurs per aprofitar els excedents de les collites.
Són les dones de pagès les que, amb la senzilla elaboració de tota mena de conserves, han preservat la saviesa i ens han transmès la convicció que la millor fruita és la que es cull ben madura, al seu temps i al nostre entorn, col·laborant, així, a la sostenibilitat ambiental.
Les confitures, un art de crear aliments bons i desitjables, milloren cada dia aprofundint el coneixement de la seva ciència, sense perdre’n els orígens, recuperen i defensen el patrimoni i ens ajuden a creure en plaers senzills que no necessiten èxit ni diners per fer-nos confiar que un món millor és possible.
Subtítol | Receptes tradicionals i noves propostes |
---|---|
Autor | Georgina Regàs |
Editorial | Farell Editors |
Idioma | Català |
ISBN | 9788492811786 |
Número de pàgines | 128 pàgines |
Nom de la col·lecció | Rebost i cuina |
Número de col·lecció | 12 |
Pes | 0,325 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 14,50 × 1 cm |
També et recomanem...
-
Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos
Anna Figueras Torruella i M. Teresa Castelló Bou
Llibre nou 17,00€