La cuina dels pescadors de la Costa Daurada
11 de març de 2021
De l’arrossar a la taula
11 de març de 2021
Mostrar tots

Confitures i melmelades

16,00

Disponibilitat immediata

Aquest llibre segueix les confitures des dels seus orígens, passant d’una cultura a l’altra fins a arribar-nos a l’imaginatiu recurs per aprofitar els excedents de les collites.

Són les dones de pagès les que, amb la senzilla elaboració de tota mena de conserves, han preservat la saviesa i ens han transmès la convicció que la millor fruita és la que es cull ben madura, al seu  temps i al nostre entorn, col·laborant, així, a la sostenibilitat ambiental.

Les confitures, un art de crear aliments bons i desitjables, milloren cada dia aprofundint el coneixement de la seva ciència, sense perdre’n els orígens, recuperen i defensen el patrimoni i ens ajuden a creure en plaers senzills que no necessiten èxit ni diners per fer-nos confiar que un món millor és possible.

AutorGeorgina Regàs
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811786
Número de pàgines 128 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 12
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.