Mostrar tots

Confitures i melmelades

Receptes tradicionals i noves propostes

Georgina Regàs

Llibre nou

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811786 Categories: , , Etiquetes:

Aquest llibre segueix les confitures des dels seus orígens, passant d’una cultura a l’altra fins a arribar-nos a l’imaginatiu recurs per aprofitar els excedents de les collites.

Són les dones de pagès les que, amb la senzilla elaboració de tota mena de conserves, han preservat la saviesa i ens han transmès la convicció que la millor fruita és la que es cull ben madura, al seu  temps i al nostre entorn, col·laborant, així, a la sostenibilitat ambiental.

Les confitures, un art de crear aliments bons i desitjables, milloren cada dia aprofundint el coneixement de la seva ciència, sense perdre’n els orígens, recuperen i defensen el patrimoni i ens ajuden a creure en plaers senzills que no necessiten èxit ni diners per fer-nos confiar que un món millor és possible.

Subtítol Receptes tradicionals i noves propostes
Autor Georgina Regàs
Editorial Farell Editors
Idioma Català
ISBN 9788492811786
Número de pàgines 128 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 12
Pes 0,325 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

Confitures i melmelades
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat