Mostrar tots

Contes catalans d’avui i de sempre

Cesk Freixas

Llibre nou

19,95

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788417921385 Categories: , , Etiquetes:

La tradició catalana està farcida de rondalles per explicar a l’hora d’anar a dormir. A les teves mans tens un compendi de contes populars dirigits a una nova generació de pares, mares, nens i nenes que volen conèixer una mica més aquesta terra i les històries de la nostra gent.

Amb el seu particular estil, el cantautor Cesk Freixas ens apropa a histories que coneixem -«En Patufet», «El tió de Nadal», o «La llegenda de Sant Jordi»- i en recupera d’altres que han quedat en l’oblit.

Un preciós àlbum il·lustrat per l’Albert Arrayàs que posa en valor les llegendes de tot el territori catalanoparlant.

La crítica ha dit…
«Un preciós àlbum que posa en valor les llegendes de tot el territori catalanoparlant. […] En aquest llibre es fa un compendi de contes populars dirigits a una nova generació de pares, mares, nens i nenes que volen conèixer una mica més aquesta terra i les històries de la nostra gent.»

Autor Cesk Freixas
Il·lustrador/a o fotògraf Albert Arrayás
Editorial B De Blok
Idioma Català
ISBN 9788417921385
Número de pàgines 72 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0,620 kg
Dimensions 24,50 × 29 × 1 cm
Contes catalans d’avui i de sempre
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat