Mostrar tots

Contes de fades, antologia

Varis autors

Llibre nou

38,50

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788447946242 Categories: , , Etiquetes:

Aquest gran llibre il·lustrat presenta una esplèndida compilació de contes tradicionals de tot el món coneguts com a contes de fades o contes meravellosos. Inclou narracions clàssiques i cèlebres de Hans Christian Andersen i dels germans Grimm, com també altres històries procedents del Japó, Mèxic i Rússia, entre d’altres països.

Les magnífiques il·lustracions d’emblemàtics artistes, com Arthur Rackham, Walter Crane i Warwick Goble, complementen i enriqueixen aquesta acurada antologia.

S’hi inclou un epíleg amb un valuós material històric que recull informació sobre autors i artistes que han ajudat a convertir aquests contes de fades, publicats originalment durant el segle XIX i a principi del XX, en una part fonamental de la nostra tradició cultural.

Edat: 8-10 anys

Autor Varis autors
Editorial Baula Editorial
Idioma Català
ISBN 9788447946242
Número de pàgines 480 pàgines
Pes 1,990 kg
Dimensions 28 × 22 × 4 cm

També et recomanem...

Contes de fades, antologia
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat