Mostrar tots

Contes de fades, antologia

Varis autors

Llibre nou

38,50

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788447946242 Categories: , , Etiquetes:

Aquest gran llibre il·lustrat presenta una esplèndida compilació de contes tradicionals de tot el món coneguts com a contes de fades o contes meravellosos. Inclou narracions clàssiques i cèlebres de Hans Christian Andersen i dels germans Grimm, com també altres històries procedents del Japó, Mèxic i Rússia, entre d’altres països.

Les magnífiques il·lustracions d’emblemàtics artistes, com Arthur Rackham, Walter Crane i Warwick Goble, complementen i enriqueixen aquesta acurada antologia.

S’hi inclou un epíleg amb un valuós material històric que recull informació sobre autors i artistes que han ajudat a convertir aquests contes de fades, publicats originalment durant el segle XIX i a principi del XX, en una part fonamental de la nostra tradició cultural.

Edat: 8-10 anys

Autor Varis autors
Editorial Baula Editorial
Idioma Català
ISBN 9788447946242
Número de pàgines 480 pàgines
Pes 1,990 kg
Dimensions 28 × 22 × 4 cm

També et recomanem...

Contes de fades, antologia
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat