Mostrar tots

Contes i mites d’arreu del món

Històries per retrobar-nos en la diversitat
Llibre nou

21,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788412675276 Categories: , ,

Un llibre que ens convida a submergir-nos en un món divers, ric i multicultural, en què cada narració aporta una manera irrepetible de veure i explicar el món.

A l’interior d’aquest màgic llibre trobareu contes, llegendes i narracions de pobles i cultures molt diversos. Són narracions nascudes en llocs, i també moments, ben diferents: des de la Grècia antiga fins a les civilitzacions andines, passant pels pobles aborígens, els maies o l’antic Egipte.

Les històries fascinants que recopila aquest llibre parlen dels temps antics, de les forces de la naturalesa, de la màgia o del món que ens envolta, i ens obren la porta a un món ric i divers. I, alhora que ens mostren les maneres de veure i explicar el món que tenien els nostres germans llunyans, també ens acosten a altres maneres de viure.

Subtítol Històries per retrobar-nos en la diversitat
Il·lustrador/a o fotògraf Zuzanna Celej
Editorial ING Edicions
Idioma Català
ISBN 9788412675276
Any de la primera edició 2023
Pes 0,770 kg
Dimensions 26 × 19 × 2 cm
Contes i mites d’arreu del món
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat