Mostrar tots

Contes mariners catalans

Varis autors

Llibre nou

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116309 Categories: , , Etiquetes:

Amb aquests 24 contes us convidem a embarcar-vos i solcar la Mediterrània: així podrem escoltar el cant de les sirenes i fugir dels maleficis de les bruixes marineres. També coneixerem dames encantades i pescadors de palangre, pirates ferotges amb cor de sucre i corsaris enamoradissos, fins i tot illes exòtiques i fons marins…

Des de sempre mariners i pescadors han narrat històries de la mar salada, a casa o a la taverna, als nets o als grumets. Terra endins, les àvies o els padrins han explicat moltes rondalles i llegendes que tenen la mar i els seus misteris com a protagonistes.

Les rondalles marineres han estat poc tractades i aquest llibre que teniu a les mans vol col·locar-les al lloc que els pertoca i donar-los l’entitat pròpia que es mereixen.

Autor Varis autors
Editorial Farell Editors
Idioma Català
ISBN 9788417116309
Número de pàgines 112 pàgines
Nom de la col·lecció Contes populars
Número de col·lecció 6
Any de la primera edició 2021
Pes 0,255 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

Contes mariners catalans
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat