Mostrar tots

Crims Pecats capitals

Pecats Capitals

Carles Porta

Llibre nou

21,90

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788419245045 Categories: , ,

La supèrbia, l’avarícia, la luxúria, la ira, la gola, l’enveja i la mandra són els set pecats capitals. Els va descriure Dante a la Divina comèdia, i a la tradició cristiana es troben en l’origen de tots els altres vicis. Són també set passions molt arrelades en la ment humana. Podem imaginar l’ésser humà sense elles?

En les set històries reals reunides en aquest llibre, el possible mòbil del crim sempre és una d’aquestes passions. El segrest de la Mélodie Nakachian en el món de la jet-set de la Costa del Sol el crim al supermercat Esclat de Mollet del Vallès, on va ser apunyalat el vigilant de seguretat la desaparició a Canovelles del nadó d’una família a qui feia poc li havia tocat la loteria de Nadal el cas Febamar a Alcanar, en el qual el propietari d’un concessionari de cotxes i la seva dona són assaltats i torturats fins a la mort la història del caníbal de Ventas a Madrid o la del monjo shaolin a Bilbao, que havia convertit un gimnàs en un pou dels horrors, i l’assassinat d’Isidre Matas, un home amb molt mala sort, ens fan preguntar-nos: quines són les passions que mouen el món? Per què matem?

Subtítol Pecats Capitals
Autor Carles Porta
Editorial Edicions La Campana
Idioma Català
ISBN 9788419245045
Número de pàgines 341 pàgines
Any de la primera edició 2023
Pes 0,450 kg
Dimensions 23 × 15 × 2,5 cm
Crims Pecats capitals
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat