Mostrar tots

Cuina antiinflamatòria

Receptes fàcils per al dia a dia

Montse Tolosana

Llibre nou

20,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788412599480 Categories: , ,

Més de 80 receptes, la major part amb imatges

Menús estacionals

Consells i explicacions

A tot color

 

Aquest llibre és un recull de menús setmanals i receptes pensades per a una alimentació diària antiinflamatòria i saludable. Les receptes proposades són saboroses, fàcils de cuinar i en la línia d’una alimentació conscient, alhora que contribueixen a la prevenció i tractament de la inflamació, especialment la inflamació crònica i la d’origen autoimmune.

Poques coses hi ha tan poc compreses com el dolor crònic i les malalties autoimmunes. I, tanmateix, probablement tots coneixem persones que les pateixen i que els dificulten molt la vida normal. Els que ens trobem bé no ens fem fàcilment idea del que és tenir dolor des que t’aixeques fins que te’n vas a dormir; o respirar amb dificultat; o que gairebé qualsevol cosa que mengis et senti malament, o… Patir una malaltia autoimmune o una malaltia crònica no sols és una dura prova física, sinó que també ho és en l’àmbit emocional.

Moltes malalties produeixen inflamació. Amb un estil de vida adequat, aquesta inflamació es pot controlar i reduir, millorant en gran manera la qualitat de vida de les persones afectades. En cap cas aquest llibre vol ni pot substituir el sistema complet d’atenció a la salut que demanen les malalties autoimmunes, ni l’hem fet pensant només en les persones que les pateixen; la nostra intenció ha estat simplement aportar idees i recursos a qui ha decidit comprometre’s amb la millora de la seva salut mitjançant un canvi d’alimentació. Hem volgut fer una eina útil i pràctica, fàcil d’aplicar en el dia a dia de l’alimentació, pensada per a tothom.

Subtítol Receptes fàcils per al dia a dia
Autor Montse Tolosana
Editorial Neret Edicions
Idioma Català
ISBN 9788412599480
Número de pàgines 216 pàgines
Nom de la col·lecció Cuina emocional
Any de la primera edició 2022
Pes 0,575 kg
Dimensions 18 × 18 × 2 cm
Cuina antiinflamatòria
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat