Mostrar tots

Cuina catalana tradicional amb terrissa

Jaume Fàbrega

Llibre nou

17,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116620 Categories: , , Etiquetes:

La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que és inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang és un tast d’història que ens submergeix al Paleolític i a la cuina de les nostres mares i àvies. És la cuina de l’amorós xup-xup, una que mai no hauríem d’oblidar. Una cuina sana, saborosa i sostenible, de la terra i nascuda de la terra.

En aquest llibre hi trobareu tots els secrets de cuina amb terrissa, amb grans receptes dels Països Catalans, amb principal esment als centres terrissaires, com Breda, La Bisbal, Quart o Verdú. Tota la cultura i els secrets de la cuina de la terrissa al vostre abast: la història, els obradors, els museus, les tècniques i usos i els plats.

Autor Jaume Fàbrega
Editorial Farell Edicions
Idioma Català
ISBN 9788417116620
Número de pàgines 128 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 24
Any de la primera edició 2022
Pes 0,250 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

Cuina catalana tradicional amb terrissa
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat