Cuina de mar i muntanya
Costa Brava Sud
Jordi Tresserras Juan
25,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
Aquest llibre és un dels estudis més complets de la cuina de mar i muntanya de la Costa Brava. Inclou receptes dels darrers dos cents anys, moltes d’elles inèdites que provenen de receptaris familiars, manuscrits o de transmissió oral, que s’han transmès de generació en generació.
Una cuina de viles marineres, on es barregen nissagues de pescadors, pagesos de masies de marina i gent de bosc. S’incorpora i evoluciona a tavernes, cases de menjars, fondes i als primers restaurants, ubicats als “casinos” i hotels.
Subtítol | Costa Brava Sud |
---|---|
Autor | Jordi Tresserras Juan |
Editorial | Farell Editors |
Idioma | Català |
ISBN | 9788417116330 |
Número de pàgines | 380 pàgines |
Nom de la col·lecció | Rebost i cuina |
Número de col·lecció | 18 |
Any de la primera edició | 2021 |
Pes | 0,575 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 14 × 2 cm |
També et recomanem...
-
La cuina marinera de la Costa Brava
Receptes tradicionals dels pescadors
Jaume Fàbrega
Llibre nou 16,00€ -
La cuina dels pescadors de la Costa Daurada
Receptes tradicionals
David Solé i Tormé
Llibre nou 17,00€