Meleta de romer
8 d'abril de 2021
Les herbes aromàtiques
8 d'abril de 2021
Mostrar tots

Cuina de mar i muntanya

Costa Brava Sud

Jordi Tresserras Juan - Farell editors

Aquest llibre és un dels estudis més complets de la cuina de mar i muntanya de la Costa Brava. Inclou receptes dels darrers dos cents anys, moltes d’elles inèdites que provenen de receptaris familiars, manuscrits o de transmissió oral, que s’han transmès de generació en generació.

Una cuina de viles marineres, on es barregen nissagues de pescadors, pagesos de masies de marina i gent de bosc. S’incorpora i evoluciona a tavernes, cases de menjars, fondes i als primers restaurants, ubicats als “casinos” i hotels.

25,00

Disponibilitat immediata

Categories: , Etiquetes: ,
AutorJordi Tresserras Juan
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788417116330
Número de pàgines 380 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 18
Any de la primera edició 2021
Pes 0.575 kg
Dimensions 23 × 14 × 2 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.