100 Creences i mites sobre l’alimentació
25 de febrer de 2021
100 plats indispensables de la cuina catalana
25 de febrer de 2021
Mostrar tots

Cuina flexi

18,50

Disponibilitat immediata

Adam Martín, periodista especialista en nutrició, ens parla del flexitarianisme, un estil de vida que ens proporciona tots els avantatges d’una dieta vegetariana, però sense haver d’eliminar totalment el consum de carn, peix o altres tipus de proteïna animal. A més de conèixer-ne els beneficis, hi trobareu 80 receptes delicioses i un menú complet amb esmorzars, dinars i sopars per poder explorar el món flexitarià en un total de 21 dies.

Perquè, com apunten tots els especialistes, els aliments vegetals tenen un paper fonamental en la nostra salut i han de ser els principals protagonistes d’una dieta saludable i equilibrada; però encara és millor si els sabem combinar, de tant en tant, amb aliments d’origen animal.

AutorAdam Martín
Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788490345696
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Sensacions
Número de col·lecció 3
Any de la primera edició 2017
Pes 0.450 kg
Dimensions 24 × 17 × 1.50 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.