Cuina dels Monestirs
11 de març de 2021
Cuina Pairal i Conventual
11 de març de 2021
Mostrar tots

Cuina i vi

Varis autors

18,00

Disponibilitat immediata

El vi s’ha utilitzat de forma generalitzada a la cuina catalana tradicional: als rostits, regats principalment amb vi ranci; als estofats, sovint macerats en vi; als escabetxos, on predomina l’ús del vinagre i, fins i tot, a les postres i conserves de fruites.

Cuina i Vi. Receptes del Priorat ens permet descobrir l’ampli ventall d’aquest llegat destacable que ha deixat el conreu de la vinya i la producció de vi en la gastronomia de la comarca. És a partir de les entrevistes i el recull de la memòria oral de pagesos, propietaris de vinyes, fondes i bodegues o mestresses de casa, com descobrim aquest ampli patrimoni culinari que s’ha mantingut intacte fins als nostres dies i que volem preservar en aquest llibre perquè no es perdi.

Al Priorat, el vi potent en aroma i cos confereix una personalitat especial als plats, aportant-los un gust i una olor inconfusibles. Al llibre hi trobareu un conjunt de receptes agrupades en les quals intervé el vi: per a llegums i viandes variades; closca, peix i salaons; caça i corral, fruita i dolços i conserves.

Us animem que gaudiu cuinant aquestes receptes, olorant, tastant, apreciant les diferents textures i gustos i gaudint dels mil i un sabors i aromes que ens ofereix el vi a la cuina.

AutorVaris autors
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788417116125
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 19
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.