Cuina i vi
11 de març de 2021
Les espècies
11 de març de 2021
Mostrar tots

Cuina Pairal i Conventual

Fra Valentí Serra - Farell editors

Les antigues receptes culinàries aportades en aquest llibre provenen de vells manuscrits i també d’antics tractats. Estan actualitzades per fer-les més entenedores i, per tal d’ajudar a la comprensió de les receptes, l’autor ofereix un glossari i una orientació bibliogràfica amb la indicació dels principals tractats culinaris i amb la relació de les fonts manuscrites d’on provenen la majoria de les receptes que, alhora, són comentades i situades en el seu context, ja sigui pairal o conventual, de la Catalunya dels segles XVIII i XIX.

La present aproximació històrica a la cuina pairal i conventual és una documentada aportació a l’estudi de la gastronomia catalana que ofereix nombroses receptes inèdites, ben útils “al rebost i a la cuina”.

17,00

Disponibilitat immediata

AutorFra Valentí Serra
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788417116163
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 20
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.