Les antigues receptes culinàries aportades en aquest llibre provenen de vells manuscrits i també d’antics tractats. Estan actualitzades per fer-les més entenedores i, per tal d’ajudar a la comprensió de les receptes, l’autor ofereix un glossari i una orientació bibliogràfica amb la indicació dels principals tractats culinaris i amb la relació de les fonts manuscrites d’on provenen la majoria de les receptes que, alhora, són comentades i situades en el seu context, ja sigui pairal o conventual, de la Catalunya dels segles XVIII i XIX.
La present aproximació històrica a la cuina pairal i conventual és una documentada aportació a l’estudi de la gastronomia catalana que ofereix nombroses receptes inèdites, ben útils “al rebost i a la cuina”.
Autor | Fra Valentí Serra |
---|---|
Editorial | Farell Editors |
Idioma | Català |
ISBN | 9788417116163 |
Número de pàgines | 144 pàgines |
Nom de la col·lecció | Rebost i cuina |
Número de col·lecció | 20 |
Pes | 0,325 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 14,50 × 1 cm |
També et recomanem...
-
Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos
Anna Figueras Torruella i M. Teresa Castelló Bou
Llibre nou 17,00€