Mostrar tots

Cuina Pairal i Conventual

Fra Valentí Serra

Llibre nou

17,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116163 Categories: , , Etiquetes:

Les antigues receptes culinàries aportades en aquest llibre provenen de vells manuscrits i també d’antics tractats. Estan actualitzades per fer-les més entenedores i, per tal d’ajudar a la comprensió de les receptes, l’autor ofereix un glossari i una orientació bibliogràfica amb la indicació dels principals tractats culinaris i amb la relació de les fonts manuscrites d’on provenen la majoria de les receptes que, alhora, són comentades i situades en el seu context, ja sigui pairal o conventual, de la Catalunya dels segles XVIII i XIX.

La present aproximació històrica a la cuina pairal i conventual és una documentada aportació a l’estudi de la gastronomia catalana que ofereix nombroses receptes inèdites, ben útils “al rebost i a la cuina”.

espai31

Autor Fra Valentí Serra
Editorial Farell Editors
Idioma Català
ISBN 9788417116163
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 20
Pes 0,325 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

Cuina Pairal i Conventual
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat